Aanwinst op kot: Slaapbank gekocht!

IKEA

We kennen het allemaal. We komen er allemaal. Je moet er maar eventjes voor één ding naartoe maar komt terug met zoveel dat je het bijna niet meer in de auto krijgt. De schrik van elke kotstudent.

…IKEA!

lyckseleGisteren naar daar geweest voor een zetelbed, of een slaapbank, zoals dat bij Ikea heet. Zoals jullie al hebben kunnen lezen zit ik op kot in Antwerpen. En dat wil zeggen dat ik vrij snel de favoriete crashplaats wordt bij veel van mijn vrienden die dagelijks heen en weer pendelen. Ik vind dat niet erg hoor, integendeel. Maar ik denk de mannen tot nu toe wel, want ze moesten altijd een slaapzak en een luchtmatras meenemen, want ik had geen extra bed. Er stond wel zo een oude Marokkaanse bank, maar daarop slapen was echt shit. No more, want… Nu dus wel!

Ik heb voor een eenvoudig model gekozen, want als het te moeilijk ineen te zetten is achteraf dan ken ik dat, dan blijft dat gewoon opengevouwen staan en dat is niet de bedoeling! Enige nadeel met de Lycksele (haha) is dat de hoes die ik gekocht heb, wit is. Gelukkig wel wasbaar, ‘t zal nodig zijn (sorry mama). Maar er zijn ook wel andere overtrekken voor, in andere kleuren. Da’s voor wanneer ik meer geld heb.

Ikea in Wilrijk is trouwens helemaal verbouwd. De parking is nog niet helemaal af. Maar ‘t is wel heel groot geworden, en ik heb de indruk dat je niet even snel wat kan overslaan en nu dus 2 verdiepingen helemaal moet doorkruisen… Zucht. Maar ‘t was het waard.

Komaan mannen, feestennnnn! Vergeet jullie pyjama’ke niet he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *