De examens zijn begonnen!

studeren examens

Examens, olé! Gedaan met de pret, want na alle slot-TD’s nog te hebben meegepikt is het nu echt gedaan met de feestjes van de studentenclubs en duikt iedereen zijn kot op of is iedereen naar huis om te studeren. Ik dus ook. Ik moet zeggen, ik sta er wel goed voor hoor. Ik ben niet zo iemand die tijdens het jaar veel doet, maar omdat je wordt verplicht om de lessen bij te wonen blijft er wel veel hangen. Of je daar nu met een kater of half slapend zit, doet er niet zo toe: als ik het al een keer heb uitgelegd gekregen, blijft er sowieso wel iets hangen.

Het nadeel van deze examenperiode is dan weer dat het dit jaar samen is met een EK natuurlijk. Eens per twee jaar zijn examens sucky, WK’s vind ik ook tof, want dan zit ik ergens in de loop van de dag toch zeker 4 uur voor televisie. Ik ben niet zo’n voetbalfan hoor eigenlijk… Misschien gebruik ik de kampioenschappen gewoon als excuus.

De meeste vakken zijn gelukkig toch nog altijd schriftelijk. Ik denk dat er van de 10 maar 2 mondeling zijn. Ik hou meer van schriftelijk: je kan dan wat meer nadenken over een goede tekst die deftig samenhangt. Als ik mondeling moet afleggen is mijn voorbereiding meestal wel heel goed, maar ik krijg dus echt nooit een samenhangende uitleg verteld…

Ik laat jullie weten hoe het is afgelopen he! We zijn er al 3 ver! Whoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *