Den Tim: welkom op mijn blog

antwerpen

Hallo! Ik ben Tim Verstraeten oftewel “Den Tim” zoals ze hier zeggen. Ik studeer marketing op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en in de les hebben we een website leren maken met WordPress, vandaar deze site. Aangezien ik uit Turnhout kom heb ik ook een kot in Antwerpen of zoals ze hier zeggen ‘t stad! Volgens sommige heb ik een accentje maar da valt niet zo hard op tegenover de limburgers en gentenaars die naar hier komen om te “studeren”.

kdgIk heb ook al wat rondgekeken naar studentenclubs want ze zeggen hier dat da toch iets is dat je moet doen tijdens je studententijd. Zeker wanneer je op kot zit omdat je heel veel volk leert kennen en dan weet je altijd wel wat te doen. Ik heb toch een beetje schrik voor die doopweek en den doop zelf, je weet maar nooit wat ze allemaal met je uitsteken.

De studentenclub van de richting marketing is Eligia en die zitten in café ‘t vervolg. Het zien der mij allemaal wel toffe mensen uit alleen vind ik het soms een beetje te druk in ‘t vervolg en de muziek staat daar altijd zo hard dat je amper met iemand kunt babbelen. Niet alleen in mijn richting maar ook in den blok van mijn kot heb ik al heel wat toffe mensen leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *