Drie goede tools om gratis online foto’s te bewerken

foto bewerken

Heb je een mooie foto gemaakt, maar wil je toch net dat beetje extra? Wil je het gevoel alsof deze foto door een professional is genomen, wil je de kleuren aanpassen of wellicht een aantal bewerkingen toepassen? Dan is een handig editing programma wel zo handig. Er bestaan veel goede programma’s waar je voor moet betalen. Maar gelukkig kun je ook zonder enige investering, gebruik maken van de beste bewerkingsprogramma’s. In dit artikel hebben wij de top 3 van foto bewerkingprogramma’s op een rijtje gezet.

FotorFotor

Fotor is een van de meest bekende en betrouwbare online fotobewerkingstools die gratis online kunt vinden. Door Fotor gratis online te gebruiken, krijg je veel handige tools en filters zoals Lens Flare, animatie en tekst aanpassingen. Je kunt hierdoor professionele afbeeldingen en posters maken om te delen op social media.

Voordelen

 • Het is eenvoudig om te gebruiken met zeer gebruiksvriendelijke functies
 • Zeer professioneel resultaat
 • Direct delen op social media

Tegens

 • Doordat het een gratis programma is, kun je last ervaren van de advertenties tijdens het gebruik van Fotor.

PixlrPixlr

Pixlr is ook een van de bekende online editing programma’s die gebruikers helpen bij het verbeteren van foto’s door eenvoudige controles voor vervormingen, filters en aanpassingen. Deze tool voor het bewerken van foto’s is beschikbaar in meer dan 25 talen voor de gebruikers. Het is ook mogelijk om snel afbeeldingen, banners en posters te maken. Je kunt ook filters toepassen, teksten schrijven en uitsnedes maken. Het wordt geleverd met een handige blur tool, selectie tool en nog veel meer.

Voordelen

 • De gebruiker zal een geavanceerde verzameling beeldbewerkingstools ervaren die geweldige prestaties kunnen bieden op verschillende niveaus van complexiteiten.
 • De gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijker te bedienen

Tegens

 • Gebruiker moet een achtergrond voor het bewerken van afbeeldingen hebben.

BeFunkyBeFunky

BeFunky helpt om afbeeldingen op te pimpen door glitterteksten, cartoonaanpassingen en meer. Het biedt daarnaast een ander scala aan besturingselementen voor een snelle aanpassing van jouw foto’s en stelt gebruikers ook in staat om te werken met verschillende aanpassingen met tekengereedschappen en animaties. Ook kun je met BeFunky gratis collages maken van jouw favoriete foto’s.

Voordelen

 • Het is beroemd om zijn ingebouwde collage maker
 • Beste gebruikersinterface met veel leuke en grappige elementen

Tegens

 • Gebruiker zal geïrriteerd raken door het zien van continue advertenties
 • Minder professioneel dan de eerste twee opties.

Conclusie

Iedereen kan dus een mooie foto maken dankzij de drie bovengenoemde programma’s. Deze zijn gratis online te gebruiken en eenvoudig in de omgang. Je leert vanzelf wat jouw opties zijn en met een beetje oefening, kun jij de mooiste foto’s creëren. Pixlr biedt veruit de meeste en meest professionele opties aan voor het bewerken van foto’s, Fotor is het eenvoudigst in gebruik en BeFunky biedt unieke en grappige tools aan. Natuurlijk kun je ook alle drie de programma’s uitproberen en het beste resultaat zelf ervaren.

Nog meer tips nodig om foto’s online te pimpen? Check dan deze leuke website met leuke info & tricks!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *