Een nieuw jaar! Geen nieuwe Tim!

En we zijn weer vertrokken voor een nieuw schooljaar. Nog steeds op hetzelfde kot. Die kotbaas is wel een chille kerel. Hij woont er niet zelf, maar had wat geld over en heeft dan maar een supergraaf herenhuis gekocht in Antwerpen dat hij dan wat heeft verbouwd tot studio’s. Ik heb echt een graaf kot vind ik. Authentieke plankenvloer (zie foto) en hoge plafonds, en op elke verdieping is moeite gedaan om een klein badkamertje te bouwen. Groot genoeg, maar je kan er geen wilde dingen in doen. De kamers zijn verder best groot. Een keuken delen we, maar ik heb een ijskastje op mijn kamer en ik eet ‘s middags meestal warm op school. Dus ik kom daar niet zoveel. Benny Bax zou bij ons niet te veel kunnen vinden.

We zitten met vijf studenten daar, en dit jaar is er maar ene anders dan vorig jaar. Ik kende die nu wel niet zo, misschien was het een laatstejaars. Of misschien heeft die teveel het varken uitgehangen.  Het was geen probleem voor die man om hetzelfde kot terug te krijgen. Volgend jaar mag ik het houden gedurende de zomermaanden – nu ging dat niet omdat er nog werken moesten gebeuren in het gebouw en hij dan liever iedereen buiten had. Maar dus, we zijn weer helemaal gesetteld.

Het tweede jaar lijkt tot nu toe een beetje op het eerste jaar. Andere vakken wel maar technieken van lesgeven zijn identiek. En al meteen genoeg werk van in de eerste week – precies het middelbaar, haha! Maar zo weet je al wel direct wat ze verwachten natuurlijk.

Oh en de openingsTD’s waren ook al top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *