Hard werken: Tim V. Style, hahaha!

Nee serieus, ik ga me hier even koest houden op mijn blog. En ook in het echte leven. De examens zijn begonnen en dat wil zeggen dat we efkes serieus moeten doen. Ik heb vorig jaar ook zonder kleerscheuren doorgebracht en ik hoop dat nog een jaartje te kunnen doen. Ik denk wel dat dat moet mogelijk zijn. Tijdens de vakantie heb ik eigenlijk vrij rustig gedaan. Ik heb maar drie examens in januari, de rest waren papers en die moesten al binnen zijn in december uiteraard. Die hebben allemaal hun deadline gehaald dus daar moet ik niet al te veel vrezen denk ik.

Nu ben ik dus voor echt begonnen. Alles doornemen, en eens kijken of ik alles heb begrepen. Volgende week is de eerste en de tweede, en de allerlaatste dag is de laatste. Dat valt echt kei goed mee. Allez, dat wil wel zeggen blijven gaan tot het einde natuurlijk, de anderen kunnen volgende week soms zelfs al beginnen feesten. Maar ik heb niks op voorhand moeten doen en dat is ook een serieuze plus.

En mezelf kennende ga ik toch weer uitstellen… Ik weet niet hoe dat komt, en het is waarschijnlijk best een beetje gevaarlijk, maar ik werk echt het beste als de deadline gevaarlijk dichtbij komt. Pas dan voel ik druk, en kan ik me écht neerzetten om iets in orde te brengen. Als ik nog teveel tijd heb, heb ik niet de urgency eraan te beginnen… Ooit zal ik zo wel eens te laat komen, maar voorlopig liep dat altijd vlot…

Ik wens jullie allemaal SUCCES!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *