Proberen te stoppen met sigaretten roken

stoppen met roken

Ik heb het hier nog nooit echt neergeschreven, maar ik ben een roker. Voor diegenen die me kennen slaat dit nu niet meteen in als een bom maar mocht je me nog niet kennen of enkel via de blog, dan weet je het nu! En niet dat ik een zware kettingroker ben of zo, maar ik heb toch dagelijks mijn sigaretten nodig.

Maar natuurlijk is dat ook weer niet zo fijn voor mijn gezondheid en vooral mijn conditie lijkt er wat onder te lijden. Daarom heb ik eergisteren, 15 oktober, kwestie van een heel willekeurige dag te kiezen, besloten om er zo veel mogelijk aan te doen om te stoppen met roken.

e-sigaretten

Op gewone momenten is dat geen probleem maar het is vooral tijdens het uitgaan en de stressvolle momenten (examens en zo) dat ik het meeste last heb en het meeste rook. Wanneer ik vorige week weg ging in Antwerpen zag ik dat ze ergens aan een redelijk goedkope prijs zo van die elektronische sigaretten verkochten, vlak naast de sigarettenautomaat. Ik besloot om het eens uit te proberen en ik moet zeggen dat het qua smaak eigenlijk nog wel ni slecht is. Ze hebben die ook in van die fruitsmaakjes zoals appel, banaan, aardbei, noemt maar op, ze hebben het.

Misschien moet ik dat eens proberen om geleidelijk aan proberen te stoppen met roken. het heeft toch heel wat voordelen (ok, nog altijd nadelen ook, maar minder) Naar het schijnt kan je ze heel eenvoudig bestellen bij Vaporshop en krijg je ze nog vrij snel thuis geleverd ook. Nice, want ik zou begot niet weten waar ik ze anders zou moeten vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *