Santa-run was weer gieren!

santarun

U verkleden als kerstman en als een halve debiel door Antwerpen lopen? Dat is iets voor mij! Zaterdag was het SantaRun in ‘t Stad en ondanks het feit dat zowat gans Antwerpen verzoop, heeft dat mij en een paar vrienden en daarnaast nog 5200 andere mensen toch niet kunnen tegenhouden. Kerstpakje gaan huren (al goed op tijd gereserveerd, want waarschijnlijk haalt iedereen dat van hem bij Huis Baeyens ofzo :D), zwarte loopschoenen eronder en gaan met die banaan! Blijkbaar kon je ook een pak bekomen van de Gazet van Antwerpen zelf, maar dat wist ik te laat.

De SantaRun is dus een loopwedstrijd met een parcours van 5 kilometer. We vertrokken om half acht, dan is het al donker, en de sfeer was geweldig. Het gaat de meesten namelijk niet om om ter eerst de finish bereiken maar wel om zo snel mogelijk zo veel mogelijk jeneverkes achterover slagen op de Meir, hahaha. Zo ook wij. Onze neus was bij aankomst rood van de alcohol en niet van de inspanning denk ik. We liepen langs de studentencafé’s aan de universiteit – ik ga daar nu niet zoveel uit maar er was wel wat ambiance. Achteraf was er een feestje in de Waagnatie waar we ook zijn blijven plakken.

Zeker voor herhaling vatbaar, want ondanks het slechte weer was iedereen opgetogen. Je moet wel een beetje prettig gestoord zijn om dit te willen doen. Dat kan alleen maar positief zijn voor de sfeer natuurlijk. Ziehier een prentje van mijn prachtige outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *