Smaakjes Red Bull? Are we in, or are we out? ^^

red bull

Wisten jullie dat Red Bull nieuwe smaakjes heeft? Ik wist al wel dat er een light-versie was, die is zowat lichter blauw, maar ik kreeg dit weekend een zilveren blikje in mijn pollen geduwd en dat bleek Red Bull met limoensmaak te zijn. Ik dacht eerst dat het iets was met alcohol in (er zijn tegenwoordig zo van die standaard-mixen te krijgen) maar dat is dus niet. Het is gewoon Red Bull, met dezelfde “geeft je vleugels” eigenschappen, maar dan met een verfrissende smaak. Mijn vriend kreeg een ander blikje met bosbessen-smaak.

Red Bull vleugelsOns verdict: niet slecht! Ik vind Red Bull persoonlijk veel te zoet en die smaak blijft ook zo plakkerig in mijn mond hangen. De bosbessen-versie is ook nog zoet maar anders. Het is een beetje grenadine-achtig. En de limoen-versie smaakt naar “iets” met citroen in, maar ik heb eerder een soort ginseng-thee achtige smaak, HORRIBLE. Mijn maat dacht aan de cola met citroensmaak die nu bestaat. Die is werkelijk fris, maar de nasmaak is een beetje bitter. Een beetje zoals Tonisteiner met citroensmaak.

Geen slechte smaakjes maar of het een cola-vervanger is, weet ik niet. Toch echt ongelofelijk dat een onnozel drankje dat als hoestsiroop begon zo is kunnen uitgroeien tot een smaakje dat iedereen wilt en kent en lust. Alhoewel. Ik heb een vriendin die niet graag cola lust. Maar die lust ook geen chocolade, dus het zal wel iets met haar smaakpapillen zijn!

We hadden geluk dat we net voorbij liepen toen ze begonnen. Een beetje later stond er een rij aan te schuiven. Wie staat er nu zo aan te schuiven voor een drankje…? Tsss…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *