Vakantieplannen! WOOHOO!!!

skivakantie

Aight! Voor mij is de vakantie nu echt al een weekje of 3 bezig! Het vakantiewerk heeft de nodige centjes opgeleverd en die hou ik nu goed bij, want over enkele weken begint het nieuwe schooljaar en zijn er weer vele td’tjes en eventementjes waar naartoe moet gegaan worden, haha! En ook wel een stukje sparen hoor.  Enerzijds gewoon omdat dat slim is, maar anderzijds ook omdat ik besloten heb van volgend jaar met een studentenclub op skivakantie te gaan.

Er zijn zo’n paar grote clubs die elk jaar een skiverlof organiseren naar een of ander bekend oord. Skiën dus, maar ook veel après-ski, feestjes, weinig slapen en veel zot doen. Ik zie dat wel zitten eigenlijk. Ik ben niet zo’n echte studentenclub-mens, maar met een paar maten zouden we wel eens willen gaan skiën en dan is dit wel een heel goedkope oplossing. Enfin, goedkoper dan wanneer je via een reisbureau zou gaan, want skivakanties zijn per definitie niet goedkoop. Komt nog eens bij dat wij ook zouden lessen moeten nemen want niemand van ons heeft ooit al op latten gestaan. Dat gaat daar dus wat geven! We gaan misschien op voorhand al eens in Bottrop testen!

Maar genoeg over sneeuw en ijs, want de zomer is hier volop bezig! ‘k Heb al bij al nog chance gehad met te werken in juli: nu kan ik echt genieten van mijn dagen verlof. Mijn maten zijn nu bezig en die zitten dus te zweten terwijl ik ergens kan gaan chillen. Anderzijds ben ik wel op mezelf aangewezen zo natuurlijk. Ben al gaan vissen met onze pa. Yeah, bonding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *