Vakantiewerk!

vakantiewerk

Glansrijk geslaagd, uiteraard. B)

Zelfs met dat veel tv-kijken tussendoor erbij, ging alles er nog vlotjes in. Ik heb meer dan eens met de boeken in de zetel gezeten (en daardoor vaak een doelpunt of een belangrijke actie gemist natuurlijk, wat misschien wat stom is, maar kom). Televisie vind ik tijdens het leren niet echt een afleiding, eerder een beetje “gezelschapsgeluid” op de achtergrond. Ik kan dat niet goed uitleggen. Mijn ouders hebben ook nooit begrepen dat ik zat te studeren met de radio op, maar iedereen heeft zo wel iets dat voor hem het beste werkt zeker?

Maar ik ben nog steeds te beklagen hoor. Ik had me ingeschreven bij verschillende uitzendkantoren voor vakantiewerk in mei al, en kreeg telefoon in juni dat ik vanaf juli mocht beginnen op basis van een standaard studenten CV voorbeeld, haha. Mijn laatste examen was dan al wel eventjes gedaan, maar ik heb liever zo nog wel een weekje of twee verlof bijvoorbeeld. Maar goed, ik kon het risico niet nemen niets te hebben of iets stoms te moeten aannemen later in de zomer. ‘t Is echt wel chill werk: ik zit op het uitzendkantoor zélf gewoon. Ik moet daar wat administratieve taakjes voor mijn rekening nemen (klasseren, gegevens van mensen inputten, …) en de mensen die binnenkomen begeleiden voor de inschrijving enzo. Echt wel heel chill. Toffe collega’s ook (en veel vrouwen natuurlijk, altijd wel plezant… :P)

Augustus gaat dan toch wel een rustige maand worden denk ik. Vrienden van mijn gaan surfen: zij geven les op zo van die initiatiekampen. Ik ben aan’t denken om mee te gaan. Nog nooit gedaan, maar lijkt me wel tof. Misschien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *